Feyenoord flink onderuit tegen Manchester City

Feyenoord flink onderuit tegen Manchester City

|

Benieuwd naar hoe de andere clubs hebben gespeeld vanavond? Kijk dan op ons gloednieuwe speelschema. Hier vind je de meest recente standen en samenvattingen. 

De rentree van Feyenoord in de Champions League is helaas niet zoals menig supporter hoopte. De Nederlandse club ging in De Kuip ten onder aan de krachten Manchester United en verloor met 4-0. 
 

Snelste tegendoelpunt ooit voor Feyenoord

Al na 1,5 minuut incasseerde Feyenoord een flinke tegenslag. John Stones kon scoren door een fout van Vilhena. Dit betekende het snelste tegendoelpunt ooit voor Feyenoord in een Europese wedstrijd.
 

Stones van Manchester City in de hoofdrol

Manchester City pakte stevig door. Na tien minuten stond het al 0-2 (Agüero) en Gabriel Jesus scoorde de 3-0. Feyenoord dook de kleedkamers in met zijn grootste achterstand ooit in een Europese thuiswedstrijd ooit. Uiteindelijk was het ook Stones die de eindstand op 0-4 bepaalde. 
 

Een maatje te groot

Manchester City was niet alleen qua voetbaltalent groter. Interessant feitje: David Silva is als topspeler 29 miljoen waard, terwijl alle spelers van Feyenoord bij elkaar 21 miljoen euro waard zijn.
 

Alle standen van vanavond

 

Feyenoord vs. Napoli

Feyenoord kan een paar dagen bijkomen van deze nederlaag. Dinsdag 26 september speelt het tegen Napoli

 

Tags: