Bayern treft Atletico in Champions League, Real tegen City

|

Bayern München stuit in de halve finales van de Champions League op Atletico Madrid, zo heeft de loting in Nyon vrijdag uitgewezen.
In de andere halve eindstrijd staan Manchester City en Real Madrid tegenover elkaar. Bayern en Manchester City beginnen met een thuiswedstrijd.

Bayern München-Atletico Madrid is een herhaling van de Europa Cup 1-finale van 1974. De Duitse topclub kwam als winnaar uit de strijd nadat een replay met 4-0 werd gewonnen.

Nog onduidelijk is of Arjen Robben inzetbaar is bij Bayern. De 32-jarige aanvaller kampt al een maand met een dijbeenblessure en moest de kwartfinales tegen Benfica aan zich voorbij laten gaan.

Pikant
Voor Manchester City-coach Manuel Pellegrini is het treffen met Real Madrid pikant. De Chileen fungeerde in het seizoen 2009/2010 als coach van de Spaanse topclub.

Manchester City-Real Madrid wordt op 26 april gespeeld en op 4 mei is de return. De data van Bayern München-Atletico Madrid zijn 27 april en 3 mei.

De eindstrijd is op 28 mei in Milaan.

Titelverdediger FC Barcelona werd woensdagavond uitgeschakeld door Atletico Madrid. City is de enige debutant in de halve finales.

Door NU.nl