AANVULLENDE SPELVOORWAARDEN

AANVULLENDE SPELVOORWAARDEN sms/bel&win actie UEFA CHAMPIONS LEAGUE WEDSTRIJDEN seizoen 2018/2019 op Veronica

 • Deze sms/bel&win actie (het “Spel”) is ter promotie van de uitzending UEFA Champions League wedstrijden seizoen 2018/2019 op Veronica (het “Programma”). Naast deze aanvullende spelvoorwaarden gelden tevens de Algemene Spelvoorwaarden van Talpa TV B.V., te vinden op de website van Talpa TV.
 • De spelperiode loopt gedurende het voetbalseizoen 2018-2019, te weten van 20 augustus 2018 t/m 1 juni 2019. Binnen de spelperiode zijn er maximaal 20 spelronden, met elk 1 trekking.
 • Deze aanvullende spelvoorwaarden gelden voor spelronde 2 van het Spel.
 • Deelname aan spelronde 2 is mogelijk vanaf dinsdag 5 maart 2019 t/m woensdag 8 mei 2019. Gedurende deze hele periode is deelnemen mogelijk, zowel tijdens de uitzendingen van UEFA Champions League wedstrijden op Veronica, als daarbuiten. De trekking van de winnaar zal zijn op 8 mei 2019. Tijdens de uitzending van het Programma op 8 mei 2019 wordt exact aangegeven tot wanneer de lijnen nog open zijn en kan worden deelgenomen. De winnaar wordt vervolgens met achternaam en woonplaats bekend gemaakt in de uitzending van het Programma op woensdag 8 mei 2019.
 • De te winnen prijs in spelronde 2 bestaat uit twee kaarten voor de finale van UEFA Champions League op 1 juni 2019 in stadion Wanda Metropolitano in Madrid (de “Prijs”).

De Prijs is inclusief:
- vlucht naar Madrid op vrijdag 31 mei 2019

-2 overnachtingen in een 4/5 sterrenhotel (vrijdag aankomst, zondag vertrek)

-Transfers naar alle locaties

-Vrijdagavond een feest op spectaculaire locatie

-Middagactiviteit zaterdagmiddag

-Einde dag naar Vip dorp stadion

-Wedstrijd finale op zaterdag 1 juni 2019

- terugvlucht naar Amsterdam op zondag 2 juni 2019

 • De Prijs heeft een totale waarde van ca 9.000 euro (de “Prijs”).
 • Om van de Prijs gebruik te kunnen maken moeten de winnaar en diens beoogde medereiziger beiden 18 jaar of ouder zijn en op de bovengenoemde data beschikbaar zijn.
 • Deelnemen aan spelronde 2 kan door middel van het sturen van een sms-bericht met daarin het woord FINALE naar 4600, of te bellen naar 0909-0330.
 • Indien per sms wordt deelgenomen, ontvangt de deelnemer een bevestiging van deelname per sms retour.
 • Elke 10e deelnemer maakt kans op de Prijs.
 • Uit alle 10e deelnemers wordt door de computer ad-random de winnaar van de Prijs geselecteerd (=de trekking van de Prijs).
 • De geselecteerde deelnemer wordt tijdens de uitzending van het Programma op 8 mei 2019 gebeld. Onder de voorwaarden dat (i) de deelnemer tijdens dit gesprek de volledige naam (zoals in paspoort vermeld, meisjesnaam indien getrouwd), geboortedatum van hem/haarzelf en zijn/haar medereiziger doorgeeft, (ii) de deelnemer bevestigt dat hij/zij en zijn/haar medereiziger op de hierboven genoemde data beschikbaar zijn, (iii) de deelnemer bevestigt dat hij/zij en zijn/haar medereiziger op de hierboven genoemde vertrekdatum 18 jaar of ouder zijn en (iv) na controle van de opgegeven gegevens blijkt dat a) de betreffende deelnemer en/of een medereiziger geen stadionverbod heeft en b) dat ook geen sprake is van een andere beperking waardoor de deelnemer en/of diens medereiziger geen gebruik kan maken van de Prijs.

is deze deelnemer de definitieve Winnaar van de Prijs. Indien de betreffende deelnemer niet aan (een van) de onder (i) tot en met (iv) genoemde voorwaarden kan voldoen zal een nieuwe (voorwaardelijke) winnaar worden aangewezen op de hiervoor beschreven wijze, tenzij dat in verband met de beperkte tijd voor aanvang van de wedstrijd naar het oordeel van Talpa TV niet meer mogelijk is. In dat geval komt de Prijs te vervallen. De eerder geselecteerde deelnemer maakt in dat geval geen aanspraak op de Prijs of enige compensatie in verband met het mislopen daarvan.  

 • De Prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. Dit betekent dat de Prijs en de losse onderdelen daarvan uitsluitend door de Winnaar en de door hem/haar vooraf opgegeven medereiziger gebruikt kunnen worden. De Winnaar mag de finalekaarten in geen geval doorverkopen of op een andere manier - tegen betaling of om niet – aan derden ter beschikking stellen. Indien de Winnaar in strijd handelt met het voorgaande, worden de gewonnen kaarten direct ongeldig verklaard en bieden deze geen toegang meer tot het stadion.
 • Bij de toegang tot het stadion kan de identiteit van de Winnaar en diens medereiziger worden gecontroleerd. Indien deze niet overeenkomt met de door de Winnaar opgegeven gegevens dan wel indien de Winnaar en/of diens medereiziger zich niet kunnen legitimeren, kan hem /haar de toegang tot het stadion worden geweigerd. De Winnaar en/of diens medereiziger maken in dat geval geen aanspraak op een vervangende prijs of enige andere compensatie in verband met hiermee. 
 • De kosten voor deelname bedragen € 0,45 per deelname via sms of telefoon (exclusief reguliere bel-/sms kosten, die per provider kunnen verschillen).
 • Het is mogelijk meerdere keren deel te nemen aan de spelronde om zo de kans op het winnen van de Prijs te vergroten.
 • De Deelnemer garandeert dat door hem/haar in het kader van het Spel op enig moment verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
 • De minimale leeftijd voor deelname aan het Spel is 18 jaar.
 • Het bezoek van de wedstrijd door de Winnaar en diens medereiziger is volledig voor eigen risico. Talpa TV wijst de Winnaar er uitdrukkelijk op, dat de gewonnen kaarten geldig zijn voor plaatsen in een neutraal vak. Talpa TV adviseert de Winnaar en diens medereiziger om géén voetbalkleding of andere (voetbal)elementen te dragen of bij zich te hebben.