Zwaargewichten Jahfarr Wilnis en D’Angelo Marshall treffen elkaar tijdens GLORY 67

Zwaargewichten Jahfarr Wilnis en D’Angelo Marshall treffen elkaar tijdens GLORY 67

|

Jahfarr Wilnis vecht 5 juli in Orlando tegen D’Angelo Marshall. Het duel tussen de nummers drie en vier op zwaargewicht staat op het main card van GLORY 67.

Wilnis vocht zijn laatste partij op 8 december. Toen nam de oudere broer van Jason Wilnis deel aan het achtmanstoernooi voor zwaargewichten van GLORY 62 in Ahoy.

Wilnis won het eerste gevecht van Tomas Mozny, maar strandde in de halve finale. Daarin trapte Benjamin Adegbuyi hem in de slominuut knock-out.

Marshall koos ervoor om niet mee te doen aan het toernooi. De Amsterdammer vocht zijn laatste partij op 9 maart in Straatsburg, waar hij Daniel Skvor knock-out sloeg in de derde ronde.

Titelgevecht

Eerder werd bekendgemaakt dat Petchpanomrung Kiatmookao zijn GLORY-vedergewichttitel in het main event van GLORY 67 verdedigt. Zijn tegenstander is Anvar Boynazarov.

In het co-main event staan voormalig GLORY-kampioenen Tiffany van Soest en Jady Menezes tegenover elkaar. Lokale favoriet Asa ten Pow vecht tegen Houssam el Kasri en het main card opent met een duel op lichtgewicht tussen Elvis Gashi en Justin Houghton.

GLORY 67 SuperFight Series

Ook zijn vijf gevechten van de GLORY 67 SuperFight Series aangekondigd. Deze sluit af met een duel op vedergewicht tussen Mike’s Gym-vechter Serhii Adamchuk en Amerikaan Kevin VanNostrand.

Abraham Vidales vecht tegen Trevor Ragin, Lorawnt-t Nelson staat tegenover Nick Chasteen en Peter Stanonik treft Vince McGuinness. De tegenstandster van Amerikaanse tiener Bekah Irwin is nog onbekend.