Yousri Belgaroui wint op spectaculaire wijze

Yousri Belgaroui wint op spectaculaire wijze

|

De Amsterdammer Yousri Belgaroui vocht op zaterdag 20 oktober bij GLORY 60 in Lyon. Zijn tegenstander was de Fransman Yassine Ahaggan. Na de nederlaag van Belgaroui bij GLORY 55 New York tegen de wereldkampioen Alex Pereira, is de druk nu nog groter om te moeten winnen. 

TKO in de eerste ronde

Yousri Belgaroui was overduidelijk sterker dan de Fransman. In de eerste ronde, na anderhalve minuut wist hij Yassine Ahaggan al neer te slaan. Dit is voor Belgaroui een mooie overwinning om zich nu weer te kunnen richten op de wereldtitel middengewicht. Bij GLORY 55 New York wist Alex Pereira hem al in de eerste ronde knock-out te slaan. Er valt dus nog veel recht te zetten en de Amsterdammer wil maar 1 ding... en dat is de wereldtitel!

Abena maakt zijn debuut 

Donegi Abena, de Surinamer die vecht bij Mike's Gym, maakte vanavond zijn debuut bij GLORY. Hij vocht tegen de nummer vijf in de ranglijst Susperregui. De 20-jarige Surinamer heeft laten zien wat voor talent hij in huis heeft. Na drie rondes ging de winst op overtuigende wijze naar Abena. 

Het laatste nieuws over GLORY lees je hier

Tags: