Line-up GLORY 66 zo goed als rond

Line-up GLORY 66 zo goed als rond

|

De belangrijkste gevechten van GLORY 66 zijn bekend. Het evenement op zaterdag 22 juni in Parijs zal vier Nederlanders bevatten.

Donegi Abena vecht tegen kampioen Artem Vakhitov voor de titel op licht zwaargewicht. Deze partij sluit de SuperFight Series in de Franse hoofdstad af.

Ook Mohammed Jaraya vecht op dit gedeelte van het evenement. “The Destroyer” keert terug naar lichtgewicht voor een partij met Stoyan Koprivlenski, de huidige nummer drie van de gewichtsklasse.

Compleet

In totaal bestaan de SuperFight Series uit vijf gevechten. Felipe Micheletti, nummer drie op licht zwaargewicht, treft Artur Gorlov, Nordine Mahieddine keert na 2,5 jaar terug bij GLORY voor een gevecht met Tomas Mozny en Aleksei Ulianov treft een nog nader genoemde tegenstander.

Hoofdprogramma

Het main card van GLORY 66 bestaat uit vier gevechten, waarop ook twee Nederlanders in actie komen.

Luis Tavares neemt het op tegen Stephane Susperregui en Hamicha stapt in de ring met Engelsman Adam Hadfield.

In het main event verdedigt de kampioen op weltergewicht, Cédric Doumbé, zijn titel tegen Alim Nabiyev en in het co-main event zet Anissa Meksen haar super bantamgewicht-gordel op het spel tegen Sofia Olofsson.

Uitzendtijden

Het main card is 22 juni vanaf 21.00 uur live te volgen op VeronicaTV.nl. De SuperFight Series starten om 19.00 uur, ook op VeronicaTV.nl.

Die zaterdagavond is op Veronica een samenvatting van het evenement te zien, met speciale aandacht voor de Nederlanders die in actie komen.