GLORY 66 breidt uit met drie Nederlanders

GLORY 66 breidt uit met drie Nederlanders

|

Drie Nederlanders zijn toegevoegd aan de line-up van GLORY 66 in Parijs. Mohammed Jaraya, Mohamed Mezouari, beter bekend als Hamicha, en Luis Tavares betreden 22 juni de ring in de Franse hoofdstad.

Dit heeft GLORY bekendgemaakt. Het evenement bevat ook drie titelgevechten.

Jaraya zal uitkomen tegen Stoyan Koprivlenski, die traint bij Mike’s Gym. Dit wordt het GLORY-debuut van “The Destroyer” op lichtgewicht na twee gevechten op weltergewicht.

Na een geslaagd debuut tegen Miles Simson op GLORY 51, verloor Jaraya in september van Murthel Groenhart tijdens GLORY 59 in de Johan Cruijff Arena via technische knock-out in de tweede ronde.

Hamicha vs. Hadfield

Hamicha, de huidige nummer vier op weltergewicht, maakt z’n opwachting tegen Engelsman Adam Hadfield. De Amsterdammer won tijdens GLORY 62 in Rotterdam zijn GLORY-debuut door Miles Simson in één ronde knock-out te trappen.

Tavares op vijandig grondgebied

Tavares is de huidige nummer twee op licht zwaargewicht, achter Donegi Abena en kampioen Artem Vakhitov. “The Infamous” neemt het op tegen Fransman Stephane Susperregui. Tavares maakte in december zijn GLORY-debuut in Ahoy door Artur Gorlov te kloppen. 

Titelgevechten

GLORY 66 staat in het teken van drie titelgevechten, waaronder op licht zwaargewicht tussen Abena en Vakhitov.

Weltergewichtkampioen Cédric Doumbé vecht in het main event tegen Alim Nabiyev en Anissa Meksen, de huidige kampioene op super bantamgewicht, neemt het op tegen de Zweedse Sofia Olofsson, die vrijdag tijdens GLORY 65 in Utrecht won van Christi Brereton.