GLORY 64: KIJK HIER ALLE GEVECHTEN TERUG

GLORY 64: KIJK HIER ALLE GEVECHTEN TERUG

|

Zaterdag vond GLORY 64 plaats in Rhénus Sport in Straatsburg. Kijk hier alle partijen terug.

 

Grigorian vs. Doumbé

GLORY-weltergewichtkampioen Harut Grigorian zette zijn gordel voor de tweede keer op het spel. Zijn tegenstander was Fransman Cédric Doumbé, die zijn laatste drie partijen op rij won.

Meksen vs. Van Soest

Anissa Meksen verdedigde haar GLORY-titel op super bantamgewicht in een rematch tegen Tiffany van Soest, die ze op GLORY 48 in New York nog klopte.

Marshall vs. Skvor

D’Angelo Marshall vocht zijn eerste partij sinds GLORY 59, toen hij verloor van Jamal Ben Saddik in 57 seconden. Hij nam het op tegen Daniel Skvor, die zijn eerste twee GLORY-partijen verloor.

Duut vs. Abena

Donegi Abena vocht een Nederlands onderonsje uit met Michael Duut. Abena vocht zijn tweede GLORY-partij, Duut zijn dertiende.

Groenhart vs. Nabiyev

Murthel Groenhart is de huidige nummer drie van de GLORY-ranglijst die in zijn negentiende GLORY-gevecht een mogelijk titelgevecht kon verdienen met een zege op Alim Nabiyev, de huidige nummer één van de ranglijst.

Hameur-Lain vs. Gorlov

Zinedine Hameur-Lain vocht zijn elfde GLORY-partij tegen Artur Gorlov, die op jacht ging naar zijn eerste zege in GLORY.

Ezbiri vs. Boynazarov

Abdellah Ezbiri vocht voor de tweede keer tegen Anvar Boynazarov. Ezbiri won anderhalf jaar geleden de eerste ontmoeting op GLORY 47.

Lemaire vs. Sadikovic

Geboren en getogen Fransman Mike Lemaire vocht zijn eerste GLORY-partij in Frankrijk tegen Duitse debutant Arian Sadikovic.

Wisse vs. Peňáz

Donovan Wisse vocht zijn derde GLORY-partij tegen de Tsjech Matěj Peňáz, die zijn eerste GLORY-partij won.

Glunder vs. Ulianov

De SuperFight Series werden geopend door Massaro Glunder en Aleksei Ulianov. Het gevecht was de vervanger van de partij tussen William Goldie-Galloway en Itay Gershon, dat op de dag van het evenement afgelast werd.