GLORY 64: Donovan Wisse valt in tegen Tsjech

GLORY 64: Donovan Wisse valt in tegen Tsjech

|

Donovan Wisse is toegevoegd aan de line-up van GLORY 64. De middengewicht staat 9 maart in Straatsburg tegen Matěj Peňáz als de vervanger van de geblesseerde Yassine Ahaggan, weet Veronica.

Wisse vocht twee keer eerder in GLORY. Op GLORY 59 debuteerde hij met een zege op Kevin van Heeckeren. Afgelopen december leed de Rotterdammer op GLORY 62 in Ahoy zijn eerste verliespartij in een gelijkopgaand gevecht met Ertuğrul Bayrak.

Peňáz vocht zijn eerste GLORY-partij op GLORY 60 in Lyon. Toen won hij van Mehdi Bouanane, die na twee ronden de strijd moest staken na ingrijpen van de dokter.

Nederlandse inbreng

Wisse is een van zeven Nederlanders die in actie komt op GLORY 64. Op het main card van het evenement staat Michael Duut tegen Donegi Abena in een belangrijke partij op licht zwaargewicht.

Het gevecht van Murthel Groenhart tegen Alim Nabiyev is de afsluiter van de SuperFight Series. Op de prelims staan de overige Nederlanders: Esma HassHass vecht tegen Jiwaen Lee, Massaro Glunder tegen Aleksei Ulianov en Bayrak tegen Jakob Styben.

GLORY 64 is 9 maart live te zien op Veronica.