GLORY 60: Nederlanders Belgaroui en Abena klaar voor morgen

|

Op zaterdag 20 oktober komen de twee Nederlanders Yousri Belgaroui en Donegi Abena in actie bij GLORY 60 in Lyon. Belgaroui staat aan de top van de ranglijst en Abena gaat zijn debuut maken. 

Debuut voor Abena

Donegi Abena is nog maar 20 jaar jong en vecht voor de eerste keer mee aan de top bij kickboksorganisatie GLORY. De 20-jarige weegt al 95 KG en is uit op de titel licht zwaargewicht. Na het behalen van deze titel gaat Abena zich richten op de wereldtitel in het zwaargewicht. De jongen is dus erg ambitieus om aan de top van het kickboksen te komen. Zijn tegenstander is de Franse Stephane Susperregui. Sinds 2013 heeft de Fransman al niet meer voor GLORY gevochten. Het wordt ook voor hem een debuut. Allebei de jongens zullen alles in de strijd gooien om te winnen.

Yousri Belgaroui na nederlaag terug de ring in 

Belgaroui vocht bij GLORY 55 in New York voor de wereldtitel middengewicht tegen Alex Pereira. In de eerste ronde wist de Braziliaan hem al knock-out te slaan. Na deze grote nederlaag en teleurstelling is Belgaroui terug de ring in. Na een lange periode hard trainen is hij klaar om zijn tegenstander Yassine Ahaggan te verslaan en opnieuw de nummer 1 in de ranglijst te worden. Hij kan dan opnieuw gaan strijden om de wereldtitel.  

Allebei de twee Nederlanders zijn gewogen en hebben de staredown vandaag op vrijdag 19 oktober goed doorstaan. Morgen op zaterdag 20 oktober kan je event vanaf 19.00 uur LIVE volgen via deze link. Vanaf 22.30 uur wordt het uitgezonden op de televisie bij Veronica. Om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over GLORY, klik hier

Tags: