D’Angelo Marshall toegevoegd aan GLORY 64

D’Angelo Marshall toegevoegd aan GLORY 64

|

D’Angelo Marshall komt over tweeënhalf week weer in actie. “Big Poppa” vecht 9 maart op GLORY 64 in Straatsburg tegen Daniel Skvor als de vervanger van Mohamed Abdallah.

Marshall zou 1 februari vechten op GLORY 63 in Houston, maar visumproblemen zaten hem toen dwars. Hierdoor kon zijn partij tegen Demoreo Dennis niet doorgaan.

“Big Poppa” vocht zijn laatste partij in de Johan Cruijff Arena op GLORY 59. Toen werd hij geklopt door Jamal Ben Saddik.

Tegenstander Skvor was ook te zien op het evenement in Amsterdam: hij verloor van Roël Mannaart. “Dee Dee” maakte in maart zijn GLORY-debuut tegen Tomas Mozny op GLORY 51 in Ahoy.

Waarom Abdallah niet in staat is om te vechten is onbekend. De Duitser deed afgelopen december mee aan het achtmanstoernooi voor zwaargewichten van GLORY 62 in Ahoy. Toen werd hij in de eerste ronde uitgeschakeld door Guto Inocente.

Nederlanders

GLORY 64 bevat hiermee acht Nederlanders. Donegi Abena neemt het op tegen landgenoot Michael Duut, Murthel Groenhart vecht tegen Alim Nabiyev uit Azerbeidzjan en Donovan Wisse komt in actie tegen de Tsjech Matěj Peňáz.

Op de prelims vecht Massaro Glunder tegen de Russische Aleksei Ulianov, Ertugrul Bayrak kruist de degens met Jakob Styben uit Duitsland en Esma HassHass opent het evenement tegen de Zuid-Koreaanse Jiwaen Lee.

GLORY 64 is 9 maart te zien op Veronica.