Badr Hari accepteer gevecht met Jamal Ben Saddik niet?

Badr Hari accepteer gevecht met Jamal Ben Saddik niet?

|

De Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik heeft na zijn winst bij GLORY 59 Amsterdam de 33-jarige Badr Hari uitgedaagd in de ring en blijkt meer dan klaar te zijn voor het gevecht. 

In de Johan Cruijff ArenA heeft Jamal Ben Saddik in september de eerste ronde gewonnen door D'Angelo Marshall knock-out te slaan. In een YouTube-vlog met Remy Bonjasky vertelt Ben Saddik dat hij al van plan was om Badr de ring in te roepen en hem uit te dagen. Amsterdam is de thuisbasis voor Badr Hari en een mooier moment was er niet. 

Badr Hari is gewoon bang voor mij 

Badr Hari is de ring ingestapt en heeft de uitdaging van Ben Saddik geaccepteerd. Tijdens deze acceptatie heeft Badr Hari respectloze dingen geroepen als: 

Jij hebt alleen maar tegen amateurs gevochten

Een volle ArenA heeft gehoord dat Badr Hari de uitdaging geaccepteerd heeft, maar Ben Saddik weet 100% dat hij niet met hem de ring in zal stappen. Puur omdat hij het binnen in zijn hart gewoon niet accepteert en bang is. 

Jamal Ben Saddik wil niks liever dan het publiek een spectaculair gevecht geven. Het hele gesprek met Remy Bonjasky zie je hieronder. 

Tags: