Ion “The Hulk” Cutelaba geblesseerd, Glover Teixeira zonder tegenstander op UFC Brooklyn

Ion “The Hulk” Cutelaba geblesseerd, Glover Teixeira zonder tegenstander op UFC Brooklyn

|

Ruim een week voor UFC Brooklyn zit Glover Teixeira zonder opponent. Tegenstander Ion Cutelaba, bijgenaamd “The Hulk”, heeft zich met een blessure afgemeld, aldus Ariel Helwani van ESPN.

Teixeira en Cutelaba zouden het main card van het evenement in de Brooklyn Center openen. Helwani meldt dat de UFC zoekt naar een vervanger van Cutelaba, maar de vraag is of dat lukt in acht dagen.

Teixeira staat twaalfde op de UFC Light Heavyweight Rankings. De routinier won 27 van zijn 34 profgevechten, waarvan zeventien via knock-out.

John Lineker

Cutelaba is niet de enige die zich afgemeld heeft. John Lineker kan namelijk ook niet vechten in New York. De Braziliaan zou het opnemen tegen Cory Sandhagen. Ook voor hem wordt gezocht naar een invaller. Dit gevecht stond gepland op de prelims.

Sandhagen won zijn eerste twee UFC-gevechten, allebei via knock-out. In zijn debuut klopte hij Austin Arnett, waarna hij in augustus een zwaarbevochten zege boekte op Iuri Alcantara.

19 januari

UFC Bantamweight Champion TJ Dillashaw vecht in het main event van UFC Brooklyn voor de UFC Flyweight Championship tegen kampioen Henry Cejudo. Dit evenement is in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 januari live te zien op Veronicatv.nl vanaf 04.00 uur.