EXCLUSIEF: Gesprek tussen McGregor en Hageman brengt afscheid in twijfel

EXCLUSIEF: Gesprek tussen McGregor en Hageman brengt afscheid in twijfel

|

Robbie Hageman is verbaasd over de aankondiging van Conor McGregor. De Ier maakte dinsdag voor de tweede keer via Twitter bekend dat hij stopt met MMA.

“The Rabbit” trainde in het verleden meerdere malen met McGregor. Zo hielp hij “The Notorious” voor het tweede gevecht met Nate Diaz.

Drie dagen geleden had hij nog contact met McGregor. “Hij liet mij weten dat ik altijd welkom ben om samen met hem te trainen in Amerika. Dat deed mij vermoeden dat hij bezig was met een voorbereiding voor een eventueel gevecht”, aldus de Eindhovenaar. “Er was sprake over een gevecht in juli en hij heeft al een paar tegenstanders via Twitter uitgedaagd, dus dan is zo’n tweet dat hij stopt heel verrassend. Het zou mij niks verbazen als dit een onderhandelingstactiek is en hij wil laten zien dat hij alle kaarten in handen heeft.”

“Hij weet dat ze hem meer nodig hebben dan hij hun, dat bewijst hij met deze tweet maar weer. Het internet ontploft.”

“Aan de andere kant kan ik het begrijpen, want hij kan niet meer volle bak sparren met degene die het kickboksen hem het best kan leren”, aldus een lachende Hageman.

“The Rabbit” kickbokste bij GLORY, tot hij eerder dit jaar plots moest stoppen met wedstrijdvechten wegens een tumor in zijn hoofd.