BOBS BLOG: UFC FIGHT NIGHT PRAAG - DAG 3

BOBS BLOG: UFC FIGHT NIGHT PRAAG - DAG 3

|

Dag drie alweer, beste mensen. Een dag met een volle agenda van goed georganiseerde verplichtingen: de media day!

Gelukkig is dat aan de overkant van ons hotel in het Marriott, dus maximaal drie minuten lopen. Ook dit loopt dan allemaal weer zo geolied. Poppetje hier, poppetje daar en ieder doet zijn ding perfect in deze organisatie, waardoor ik eigenlijk nooit iets kan vinden waar ik over zou kunnen klagen.

Eerst de staredown. Hierbij moeten de vechters om de beurt tegenover hun tegenstander staan, beetje stoer, 'gevaarlijk' kijken waar de aanwezige fotografen foto’s van kunnen schieten. Hierna worden alle vechters op een lang podium gezet en krijgt de pers de mogelijkheid om de vechters vragen te stellen. Om eerlijk te zijn, trek ik mezelf dan altijd even terug omdat ik eigenlijk alle vragen wel kan dromen.

Hierna zijn we naar een echt goed Italiaans restaurant gegaan waar we bijzonder goed hebben gegeten. Ik gaf mijn maaltijd zonder twijfel een tien, en luister: een tien is gewoon heel, heel hoog en goed.

Hierna besloot Stefan om naar het hotel te gaan en hebben ik, Nills van Noord en Habib Hammou (die vandaag ook gearriveerd waren) met Lex McMahon, (Stefans manager) de Karlsbrug uit 1357 bezocht. Deze brug heeft dus al een paar eeuwwisselingen meegemaakt en heel wat voetstappen gevoeld. Ik kan en mag eigenlijk wel zeggen dat Praag een stad is om een keer te bezoeken. Heeft u dat nog niet gedaan? Gewoon een keer doen. Ik ben niet van een reisbureau, maar Praag is echt een supermooie stad.

Hierna in het hotel de workout van Stefan gedaan. Ik heb hem een paar rondjes op de vangers laten draaien, waarna Nills en Habib een paar rondjes hebben gerold met hem. Tussendoor ben ik natuurlijk geregeld met het thuisfront in contact.

Irma (mijn vrouw) regelt het toch maar allemaal met Sports Academy Schreiber, onze sportschool. Voor Irma een standbeeld!

Morgen de weigh-in, altijd spannend en sensatie. We houden jullie op de hoogte!

Bob Schrijber, coach van Stefan Struve, houdt een dagelijkse blog bij in aanloop naar UFC Fight Night Praag.