Bobs Blog: UFC Fight Night Praag - Dag 1

Bobs Blog: UFC Fight Night Praag - Dag 1

|

Vandaag in Praag aangekomen en bij aankomst zijn de normale verplichtingen altijd weer leuk.

Iedere vechter ondertekent de poster van het evenement, interviewtje hier, interviewtje daar, paar foto’s, super. Het is gewoon top hoe de UFC deze sport elke keer weer op de kaart zet.

Na deze verplichtingen voldaan te hebben, is de kamer even ingewijd met een pittig bezoek aan het toilet. Ja, altijd weer spannend wie het eerst plaats mag nemen op het ‘porselein’.

Hilton

Het Hilton… om heel eerlijk te zijn, is die naam een beetje smoezelig geworden. De klasse die deze naam had is ze een beetje kwijt, vind ik, maar dit Hilton in Praag is niet verkeerd. Ze hebben het een beetje bijgehouden, iets wat ik bij veel andere Hiltons waar ik ben geweest een beetje mis.

Daarna de inwendige mens verzorgd. Ik bleef een beetje in mijn klus dieet hangen (ben namelijk druk in mijn nieuwe huis bezig), dus heb een hamburger geslacht. Hierna even gelegen en ik kon de slaap niet vatten. Ik was te onrustig in m’n hoofd. Dat was niet heel verkeerd, want het kwam goed van pas met de workout.

Een workout tijdens Fight week moet niet te intensief zijn, gewoon lekker onderhoudend bewegen en dat is wat Stefan ook gedaan heeft. Hierna wat water gehaald bij de supermarkt aan de overkant van het hotel, waarna we heerlijk zijn gaan slapen.

Tot morgen mensen, we houden jullie op de hoogte !

Bob Schrijber, coach van Stefan Struve, houdt een dagelijkse blog bij in aanloop naar UFC Fight Night Praag.