Jupiler League samenvattingen naar zaterdag 18:00 uur

Jupiler League samenvattingen naar zaterdag 18:00 uur

|

De samenvattingen van de Jupiler League wedstrijden verhuizen het komende seizoen van vrijdagavond laat naar zaterdag om 18:00 uur. Wytze van der Goot presenteert net als vorig seizoen het studioprogramma.

“De zaterdag staat bij veel gezinnen al in het teken van sportende kinderen. Nu kan dit bij thuiskomst mooi aangevuld worden, door samen naar de samenvattingen te kijken van de Jupiler League. De bestaande uitzending na 23:00 uur op vrijdagavond wordt door veel ouders als net te laat gezien voor de kinderen.”

Nieuw potentieel

''We focussen ons natuurlijk op de vrijdagavond als dé avond waarop de Jupiler League voetbalt. Toch biedt het verschuiven van de samenvattingen naar de zaterdag weer nieuwe mogelijkheden waarmee we het bereik van de tweede grootste sportcompetitie van Nederland kunnen uitbreiden'', aldus Marc Boele, Algemeen Directeur Coöperatie Eerste Divisie. ''Uiteraard richten we ons op de bestaande supporters, maar het bereiken van nieuwe bezoekers van onze wedstrijden is prioriteit dit seizoen. Zaterdag 18:00 uur biedt dus vooral kansen.''

Wytze van der Goot

De inhoud van het programma blijft gelijk aan dat van vorig seizoen. Wytze van der Goot gaat daarmee zijn tweede seizoen in als dé presentator van de Jupiler League samenvattingen.

Het uitzenden van de samenvattingen na wedstrijden op maandagavond blijft ongewijzigd. Die samenvattingen volgen na de films op de Maandag Mega Movie-avond van Veronica.