X-Men serie The Gifted aangekondigd

X-Men serie The Gifted aangekondigd

|

Fans van X-Men kunnen hun hart ophalen! Niet alleen zie je alle X-Men films vanaf 14 augustus bij Veronica, er is ook een nieuwe X-Men serie aangekondigd.

100% X-Men

Dat de serie helemaal X-Men gaat worden mag duidelijk zijn. De pilot is namelijk door niemand minder dan Bryan Singer geregisseerd. Hij is niet alleen bekend van grote titels als The Usual Suspects en de televisieserie House. Ook was hij de regisseur van X-Men, X-Men United (X2) en X-Men: Days of Future Past. Als iemand bekend is met het genre, dan is het Bryan Singer dus wel!

Het verhaal

In de serie The Gifted komen broer en zus erachter dat ze over bijzondere krachten beschikken. Schrikbarend als je weet dat de overheid jacht maakt op mutanten. Als hun vader dan ook nog eens het hoofd van de afdeling is die mutanten opjaagt, zijn de rapen gaar. Gelukkig weten ze een groepje mede tieners te vinden die ook bijzondere krachten hebben. Referenties naar X-Men zijn er in de film uiteraard ook voldoende, maar bekende mutanten zoals Wolverine zien we voorlopig nog niet voorbij komen. 

Check ook de trailer van Justice League, de nieuwe Thor: Ragnarok, Marvel's Inhumans of de nieuwe film van Saw (als je meer van horror houdt).

Trailer van The Gifted