Walt Harris: 'Contract voor gevecht met Alistair Overeem op 16 mei is getekend'

Walt Harris: 'Contract voor gevecht met Alistair Overeem op 16 mei is getekend'

|

De UFC doet een derde poging om het gevecht tussen Alistair Overeem en Walt Harris op poten te krijgen. 

Harris heeft via Instagram Live aangekondigd dat hij een contract getekend heeft om 16 mei tegen “The Reem” te vechten. Overeem en de UFC hebben dit nog niet bevestigd.

Overeem en “The Big Ticket” zouden oorspronkelijk tegen elkaar vechten op 7 december in het main event van UFC DC. Die partij werd afgelast nadat Harris zich terugtrok vanwege de verdwijning van zijn stiefdochter Aniah Blanchard. 

Na een zoektocht van een maand, werd Blanchard dood aangetroffen in Alabama. 

Harris’ vervanger was Jairzinho Rozenstruik, die Overeem in de vijfde ronde knock-out sloeg in de Amerikaanse hoofdstad. De Nederlander won zijn twee voorgaande partijen van Sergei Pavlovich en Aleksei Oleinik. 

Overeem en Harris voor de tweede keer aan elkaar gematcht in het main event van UFC Portland. Dit evenement stond gepland stod voor aankomend weekend, maar werd door de UFC afgelast vanwege de coronacrisis

Na de annulering, liet White weten dat hij alle gevechten die door de pandamie geannuleerd zijn, intact wilde houden voor een latere evenementen. Over vijf weken treffen Overeem en Harris elkaar dus mogelijk alsnog.

Waar het evenement van 16 mei plaatsvindt is onbekend.