Voetbalvrouwen VV Opperdoes uit de kleren voor kalender

Voetbalvrouwen VV Opperdoes uit de kleren voor kalender

|

Toen het kampioenschap van de mannen van het derde elftal van VV Opperdoes in zicht kwam, brak bij de voetbalvrouwen het zweet uit. In een lollige bui hadden de dames namelijk gekscherend gezegd dat ze bij een kampioenschap wel een ‘spannende’ kalender zouden maken. De vrouwen zagen het namelijk helemaal niet gebeuren dat hun mannen er met de winst vandoor zouden gaan.

Maar afgelopen zaterdag bewezen ze het tegendeel, met een eindstand van 6-1 wonnen de mannen de wedstrijd en daarmee ook de kampioensschaal. De spelers konden hun geluk niet op zaterdagmiddag, want de vrouwen hadden hun woord gehouden en boden de mannen hun eigen gemaakte kalender aan. In samenwerking met hobbyfotograaf Pascal van As hebben ze zich laten fotograferen in verschillende poses.

Een deel liet zich zonder bovenkleding aan de rand van het IJsselmeer vastleggen, anderen in de kleedkamer en in de decembermaand kijken de mannen naar de billen van de dames boven kittige kuiten in pumps. Volgens de mannen was de kalender de kers op hun kampioenschap! Zo, en die kunnen deze stoere vrouwen dan weer in hun zak steken..

Voetbalvrouwen VV Opperdoes uit de kleren voor kalender

Door: Hart van Nederland