Veronica Fight en UFC Nederland bundelen krachten

Veronica Fight en UFC Nederland bundelen krachten

|

Vanaf vandaag zit je bij Veronica Fight goed voor nog meer nieuws en insights! We bundelen namelijk de krachten met MMA Netherlands en UFC Nederland, een van de grootste Nederlandse MMA accounts op Instagram en Facebook.

Veronica Fight & MMA Netherlands & UFC Nederland

Op deze manier kunnen we de steeds groter worden groep liefhebbers van de fight content nog beter bedienen met het laatste nieuws van de Glory en UFC competitie. Exclusieve interviews met de vechters, alle events live en kans op kaarten voor de grootste events? Vanaf nu is Veronica Fight op Instagram de plek waar je dit allemaal kan vinden!

Rico vs Badr

Het event van het jaar op 21 december in het Gelredome stadion in Arnhem beleef je live met Veronica Fight. Onze analisten zijn de hele dag ter plaatse en brengen je het laatste nieuws van Collision 2 en spreken met Rico Verhoeven en Badr Hari! Daarnaast kan je alles vanaf de eerste rij volgen via onze livestream op KIJK.nl

UFC & Glory

De allerbeste competities van de wereld zie je bij Veronica. Bijna elk weekend kan je live de events van Glory & UFC volgen op televisie alsook via onze livestreams op KIJK.nl Daarnaast bieden we je exclusieve achter de schermen content en spreken we met alle grote namen uit de vechtsportwereld.