UFC: Henry Cejudo scoort ook buiten de Octagon

UFC: Henry Cejudo scoort ook buiten de Octagon

|

UFC Flyweight kampioen Henry Cejudo boekte zaterdag een hele grote zege in het main event van UFC Brooklyn door TJ Dillashaw binnen 32 seconden te kloppen. Een kleine week later scoort hij weer, maar dan buiten de Octagon. 

Cejudo was maandag te gast bij Ariel Helwani’s MMA Show om te praten over zijn zege van dit weekend. Ook onthulde hij een oogje te hebben op WWE-ster Nikki Bella, waar hij in de week van zijn partij toevallig een vlucht mee deelde. 

“Nikki Bella is al heel lang mijn droomvrouw. Ze zat naast me en ik zat te bedenken hoe ik dit zou aanpakken”, vertelt Cejudo. 

“Toen bedacht ik dat mijn nichtje van negen een grote fan is van de Bella Twins (tag team in WWE dat Nikki Bella vormt met tweelingzus Brie, red.). Ze speelde haar voor Halloween en haar verjaardag had een Bella Twins-thema.”

“Ik benaderde haar en zei dat ik het enorm zou waarderen als ze mijn nichtje een shoutout zou kunnen geven. Ze was super aardig. Ik gebruikte mijn nichtje om haar aan te spreken.”

Daarin feliciteert ze Cejudo en oppert ze het idee dat de UFC-kampioen haar een paar nieuwe moves leert om in de ring te gebruiken. Ook staat ze open voor een drankje met de olympisch worstelkampioen van 2008.

Dit interview bleef niet onopgemerkt. Stephanie Nicole, de naam van Bella buiten de ring, reageerde een kleine dag later op het interview met een videoboodschap (via Ariel Helwani) gericht aan “The Messenger”. Daarin feliciteert ze Cejudo en oppert ze het idee dat de UFC-kampioen haar een paar nieuwe moves leert om in de ring te gebruiken. Ook staat ze open voor een drankje met de olympisch worstelkampioen van 2008.

Natuurlijk ging Cejudo in op de uitnodiging om de voormalig WWE-kampioene wat nieuwe moves te leren.

Tags: