The Rock wil president worden

The Rock wil president worden

|

Kun je het je voorstellen, Dwayne 'The Rock' Johnson als president van Amerika? Het zou zomaar eens kunnen gebeuren! Johnson zei in een interview met GQ namelijk dat het een mogelijkheid is die hij zeker niet wil uitsluiten. Maar wat kunnen we verwachten van The Rock?

We weten natuurlijk niet wat het over zijn presidentskwaliteiten zegt, maar Dwayne is in ieder geval een goede vader. Dat bewijst hij wel als hij zich keer op keer in een Pikachu pak hijst om zijn dochtertje te vermaken. Verder weten we dat hij tegen het inreisverbod van moslims van President Trump is, maar wel een groot voorstander van nationale veiligheid. 

Verder geeft Johnson aan dat hij geen fan is van de manier waarop Trump communiceert als president. En ook over zijn prestaties is hij niet wild enthousiast. "Ik zou beter leiderschap willen zien, en een betere leider" zegt de voormalige worstelaar in het interview met GQ. Dwayne is wel bevriend met Barack Obama, maar of hij dezelfde visie heeft valt nog te betwijfelen. Hij heeft zich in 2000 zowel voor de republikeinse als de democratische conventies ingeschreven. Verder heeft hij nooit enige politiek bedreven.

Dus wat Dwayne Johnson van plan is, mocht hij serieus gaan voor het presidentschap valt nog te bezien. Gelukkig maakt hij ondertussen gewoon toffe films waar we van kunnen genieten! Voor GQ maakte hij overigens ook deze (onder) hilarische video over filmrollen die hij nog zou kunnen spelen, dus of we zijn hele statement serieus moeten nemen is ook nog maar de vraag...

Dwayne 'The Rock' Johnson speelt hilarische filmrollen