Mogelijk titelgevecht tussen Harut Grigorian en Cédric Doumbé op GLORY 64

Mogelijk titelgevecht tussen Harut Grigorian en Cédric Doumbé op GLORY 64

|

Als het aan Cédric Doumbé ligt is hij de volgende uitdager van huidig kampioen Harut Grigorian op GLORY 64. Een reële optie, aangezien GLORY op 9 maart een evenement in Frankrijk organiseert, het thuisland van de flamboyante Doumbé.

De titelverdediger Grigorian won de gordel afgelopen februari op GLORY 50 in Chicago. Toen nam hij revanche op Murthel Groenhart, die hem twee keer eerder versloeg. Hierna verdedigde de kickbokser van Hemmers Gym zijn titel één keer tegen Alim Nabiyev op GLORY 54 in Birmingham.

Doumbé won zijn laatste drie partijen. Hij sloeg Thongchai Sitsongpeenong en Alan Scheinson knock-out, waarna hij op GLORY 60 in Lyon zijn landgenoot Jimmy Vienot klopte. Oorspronkelijk was Grigorian zijn opponent, maar de Armeense-Belg moest daarvoor afmelden wegens een maag-darmontsteking.

Op GLORY: Collision won “The Best” de GLORY welterweight title van Nieky Holzken. Deze verdedigde hij twee keer tegen Yoann Kongolo en in een rematch met Holzken, voordat hij deze op Glory 44 verloor aan Groenhart.

Armeens eten

Vlak voor kerst liet Doumbé via Instagram weten dat hij al klaar is voor Armeense maaltijden op 9 maart. In een reactie aan Veronica laat GLORY weten dat het een interessant idee is, maar nog niets definitief vaststaat.

Tags: