Matt LeBlanc en Matthew Perry samen terug op de vrijdagavond

|

Vanaf vrijdag 4 augustus zijn de komische helden Matt LeBlanc en Matthew Perry na jaren weer herenigd bij Veronica. Na hun rollen als Joey en Chandler in de legendarische sitcom Friends, zijn de mannen nu te zien in hun eigen gloednieuwe komedieserie. In Man with a Plan ontdekt Adam (Matt LeBlanc) dat kinderen opvoeden moeilijker is dan hij had verwacht. In The Odd Couple moet Oscar (Matthew Perry) noodgedwongen samenwonen met zijn goede vriend, nadat zijn vrouw hem uit huis heeft gegooid.

Man with a Plan

Adam is vader van drie kinderen. Zijn vrouw Andi (Liza Snyder) besluit om weer aan het werk te gaan, nadat ze dertien jaar het huishouden draaiende hield. Adam neemt de dagelijkse verzorging van de kinderen op zich. Hij ontdekt al snel dat zijn drie engeltjes niet zo heilig zijn als hij dacht.

The Odd Couple

De twee vrienden Oscar en Felix (Thomas Lennon) proberen samen in een appartement te wonen, nadat ze uit huis zijn gezet door hun vrouwen. Er is alleen één probleem: hun ideeën over het huishouden en hun levensstijl lopen extreem uiteen. Dit zorgt voor de talloze komische moeilijkheden.

Man with a Plan en The Odd Couple zijn allebei een groot succes in de Verenigde Staten. Man with a plan heeft gemiddeld 7,5 miljoen kijkers per aflevering. The Odd Couple scoorde met de première maar liefst 13 miljoen kijkers.

Man with a Plan: Veronica, vanaf vrijdag 4 augustus om 21.00 uur

The Odd Couple: Veronica, vanaf vrijdag 4 augustus om 21.30 uur