Jon Jones open voor rematch tegen Reyes

|

Jon Jones boekte in het main event van UFC 247 de 26ste zege van zijn succesvolle carrière door Dominick Reyes te kloppen, hoewel "Bones" erkent dat het erom spande. De UFC-kampioen staat niet onwelwillend tegenover een rematch met “The Devestator”.

Jones en Reyes vochten zaterdag de volle 25 minuten in het main event van UFC 247 in Houston. Hierna moest de jury een oordeel vellen en die riep Jones unaniem uit tot winnaar, tot groot ongenoegen van onder meer Reyes.

'Niet helemaal zeker'

“Ik was niet helemaal zeker dat ik het gevecht won”, aldus Jones. “Ik had er vertrouwen in dat ik niet zou opgeven of gas terugnam. Greg Jackson zei tegen me: ‘Jon, je moet mogelijk de vijfde ronde winnen om te winnen.’ De kampioen in mij zei: ‘Geen probleem, coach. Ik kan dat doen voor jou. Ik ga alles geven. Ik heb vijf minuten te gaan.’”

“Volgens mij heb ik het verschil tussen een kampioen en een hele goede uitdager getoond. Hij had alles. Volgens mij had hij het uithoudingsvermogen. Er gebeurt iets speciaals wanneer het voor de kampioen tijd is om zichzelf te laten zien. Dat zagen jullie in de vijfde ronde.”

Rematch

“Bones” weet nog niet wat zijn volgende stap is, maar vlakt een rematch niet uit.

“Het is mijn baan om de moeilijkste uitdagingen te omarmen. Dat is wat kampioenen doen. Ik vocht twee keer tegen Daniel Cormier. Ik had geen probleem om dat contract te tekenen. Ik vocht twee keer tegen Alexander Gustafsson en had geen probleem om dat contract te tekenen.”

“Als men mij weer tegen Dominick wil zien, is het aan Dana White om dat voor elkaar te krijgen.”