Ilir Latifi meldt af voor co-main event UFC Stockholm

Ilir Latifi meldt af voor co-main event UFC Stockholm

|

Ilir Latifi kan dit weekend niet vechten in zijn thuisland. De Zweed moet het co-main event van UFC Stockholm op zaterdag laten schieten wegens een rugblessure.

Latifi zou het opnemen tegen Volkan Oezdemir, die met Alistair Overeem trainde in aanloop naar dit evenement. Hierdoor bestaat het main card uit vijf gevechten in plaats van zes.

Zweden

Voor "The Sledgehammer" is het een gemiste kans om zijn eerste UFC-zege in Zweden te boeken. De Zweed vocht twee UFC-gevechten in zijn thuisland, maar verloor beide keren.

Tijdens zijn UFC-debuut in april 2013 verloor hij van Gegard Mousasi en in oktober 2014 werd hij geklopt door Jan Blachowicz, die won via TKO in twee minuten.

Programma

Het main event van UFC Stockholm gaat tussen Alexander Gustafsson, trainingspartner van Latifi, en Anthony Smith. Het nieuwe co-main event is een gevecht tussen Jimi Manuwa, ook een sparringpartner van Latifi, en Aleksandar Rakić.

UFC Stockholm is zaterdagavond vanaf 19.00 uur te zien op VeronicaTV.nl. Na de Champions League-finale wordt het main card uitgezonden op Veronica.