HUIL: De laatste The Big Bang Theory opname is een feit

HUIL: De laatste The Big Bang Theory opname is een feit

|

Na twaalf seizoenen en 279 afleveringen zit het erop voor de cast en crew van The Big Bang Theory, de langstlopende sitcom ooit. Dinsdag werd de allerlaatste aflevering opgenomen en daarmee kwam een einde aan een tijdperk, waar de hoofdrolspelers uitgebreid bij stilstonden op sociale media.

Knock knock

Jim Parsons postte vlak voor de laatste opnames op Instagram een foto van de voordeur van het appartement dat hij de afgelopen jaren plat liep. "Bedankt appartement 4A voor de plek waar zo veel dromen uitkwamen en zo veel vriendschappen werden gemaakt", aldus Parsons, die het personage Sheldon Cooper speelt. "Het is moeilijk om te verwoorden wat voor ervaring dit is geweest. Maar ik denk vooral aan de woorden 'liefde' en 'dankbaarheid'."

Emotioneel

Johnny Galecki, Leonard Hofstadter in de serie, postte een foto van zichzelf op de bekende trap van het appartementencomplex uit The Big Bang Theory en had even daarvoor ook een beeld van de voordeur en een groepsfoto gedeeld. Dat laatste deed ook Kaley Cuoco, beter bekend als Penny. "Laatste groepsscène. Het zit erop", schrijft ze bij een foto waarop de cast elkaar omhelst. De laatste aflevering maakte de cast vorige week ook al emotioneel na het doornemen van het laatste div.

Stoppen

Vorig jaar augustus werd bekendgemaakt dat The Big Bang Theory na twaalf seizoenen stopt. De komedie over vier nerdy wetenschappers en hun knappe buurmeisje behoort al jaren tot de best bekeken programma’s op de Amerikaanse televisie. Vooral hoofdrolspeler Jim Parsons werd dankzij de serie een grote ster. De zeven hoofdrolspelers verdienden het laatste jaar ieder zo'n 900.000 dollar per aflevering, een record.

De laatste aflevering staat voor 25 mei bij Veronica!

Tags: