GLORY: Collision 2 live op Veronica

GLORY: Collision 2 live op Veronica

|

Het grootste gevecht in de kickboksgeschiedenis vindt zaterdag éindelijk plaats: de rematch tussen GLORY-zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven en kickbokslegende Badr Hari. 

Veronica doet zaterdag LIVE verslag van het gevecht tussen de aartsrivalen vanaf 20.00 uur. De presentatie is in handen van Hélène Hendriks, de analisten zijn Remy Bonjasky en Jamal ben Saddik.  

Programma

Het evenement begint om 17.00 uur met vijf gevechten op de GLORY 74 SuperFight Series op KIJK.nl. Deze sluiten af met een gevecht tussen zwaargewichten Jahfarr Wilnis, sparringpartner van Verhoeven, Antonio Plazibat, trainingspartner van Hari. 

Om 19.00 uur gaat GLORY 74 op KIJK.nl van start met vier gevechten, waaronder een titelgevecht op middengewicht tussen de dominante kampioen Alex Pereira en uitdager Ertuğrul Bayrak uit Amersfoort. 

Tot slot, begint GLORY: Collision 2 om 21.00 uur met vier gevechten. Vedergewichten Zakaria Zouggary en Asa ten Pow trappen dit gedeelte van het evenement af, waarna Bosschenaar Mohammed Jaraya het opneemt tegen Amsterdammer Massaro Glunder. 

In het co-main event treft Luis Tavares routinier Stephane Susperregui uit Frankrijk, met een mogelijk titelgevecht als beloning voor de winnaar.

Verhoeven vs. Hari 2

Tot slot, is het tijd voor het gevecht tussen Verhoeven en Hari. Acht keer verdedigde "The King of Kickboxing" zijn wereldtitel, is Hari degene die hem onttroont? Of wordt “The Golden Boy” uitdager nummer negen die het onderspit delft, net als drie jaar geleden?