GLORY 66: Luis Tavares treft andere tegenstander

GLORY 66: Luis Tavares treft andere tegenstander

|

Luis Tavares staat tijdens GLORY 66 in Parijs tegen een andere tegenstander. “The Infamous” neemt het 22 juni op tegen Felipe Micheletti.

Stéphane Susperregui zou het oorspronkelijk opnemen tegen de Rotterdammer, maar de Fransman kan niet vechten wegens een blessure.

Nummer drie

Micheletti is de huidige nummer drie op licht zwaargewicht. De Braziliaan bereidde zich voor op een gevecht tegen de nummer negen, Artur Gorlov, in Parijs, maar door deze wijziging treft hij een hoger gerangschikte tegenstander.

De partij tegen Micheletti wordt Tavares’ tweede sinds hij in 2018 terugkeerde bij GLORY. Afgelopen december won de nummer twee op licht zwaargewicht zijn rentree van Gorlov tijdens GLORY 62 in Ahoy.

Gorlov vecht in Parijs tegen een nog nader genoemde tegenstander. 

Titelgevechten

GLORY 66 bevat drie titelgevechten: Donegi Abena vecht in de Frans hoofdstad voor de titel op licht zwaargewicht tegen kampioen Artem Vakhitov.

Daarnaast verdedigt Cédric Doumbé zijn gordel op weltergewicht tegen Alim Nabiyev en de kampioene op super bantamgewicht, Anissa Meksen, zet haar titel op het spel tegen Sofia Olofsson.

GLORY 66 is zaterdag 22 juni vanaf 19.00 uur live te zien op VeronicaTV.nl. Die avond is vanaf 23.30 uur een samenvatting te zien op Veronica.