GLORY 65: Yousri Belgaroui tegen Donovan Wisse in Utrecht

GLORY 65: Yousri Belgaroui tegen Donovan Wisse in Utrecht

|

Een belangrijke partij op middengewicht is toegevoegd aan GLORY 65 in Utrecht. Op vrijdag 17 mei in de Central Studios neemt Yousri Belgaroui het op tegen Donovan Wisse.

Belgaroui is de huidige nummer één op middengewicht. De Amsterdammer won zijn laatste gevecht afgelopen oktober van Yassine Ahaggan in Lyon via technische knock-out in de tweede ronde.

Wisse zegevierde ook voor het laatst in Frankrijk tijdens GLORY 64 in Straatsburg. De 21-jarige Rotterdammer klopte de Tsjech Matěj Peňáz via technische knock-out in de tweede ronde. Sindsdien staat hij zesde.

Belgaroui tegen Wisse staat gepland voor het main card van het evenement.

Eerder werden twee titelgevechten aangekondigd voor GLORY 65: Utrechter Jason Wilnis vecht in de hoofdpartij voor de gordel op middengewicht tegen kampioen Alex Pereira en Sitthichai Sitsongpeenong verdedigt zijn titel op lichtgewicht tegen Marat Grigorian.

Beztati tegen Jauncey, Danenberg debuteert op middengewicht

Tyjani Beztati komt op de SuperFight Series van GLORY 65 weer in actie. “Wonderboy”, de huidige nummer twee op lichtgewicht, vecht tegen Canadees Josh Jauncey.

Beztati won zijn laatste twee partijen van vechters die bij Mike’s Gym trainen: in thuisstad Amsterdam klopte hij Chris Baya en afgelopen december versloeg hij Stoyan Koprivlenski in Ahoy.

Jauncey verloor zijn laatste gevecht. In het main event van GLORY 61 in New York werd hij geklopt door kampioen Sitthichai, die na vijf ronden vechten door de jury werd uitgeroepen tot winnaar.

Eyevan Danenberg maakt volgende maand definitief de overstap van weltergewicht naar middengewicht. “Mister Cool”, die zijn laatste gevecht verloor van Alim Nabiyev op GLORY 59, neemt het op tegen Yassine Ahaggan.