GLORY 63 Houston: Kijk hier alle gevechten terug

GLORY 63 Houston: Kijk hier alle gevechten terug

|

Afgelopen nacht vond GLORY 63 plaats in de Arena Theatre in Houston. Zie hier alle partijen terug. 

Petchpanomrung vs. Adamchuk

Petchpanomrung Kiatmookao verdedigde de GLORY featherweight titel voor de eerste keer. Dit deed de Thai tegen Serhii Adamchuk, die hij op GLORY 39 in Brussel al een keer klopte.

 

Boyd vs. Jones

Amerikaan Omari Boyd ging voor zijn zesde zege in GLORY. Zijn landgenoot Troy Jones wilde hem zijn eerste verliespartij in de organisatie geven.

Abraham vs. Rodriguez

Richard Abraham vocht zijn elfde GLORY-partij. Na twee verliespartijen op rij probeerde hij weer op het winnende pad te komen ten koste van Charles “Rockstar” Rodriguez.

Nelson vs. Zhang

Lorawnt-t Nelson zette zijn ongeslagen status in GLORY op het spel tegen de Chinees Wensheng Zheng.

Ten Pow vs. Richardson

Asa Ten Pow werd in 2018 door GLORY uitgeroepen tot nieuwkomer van het jaar. De Amerikaan begon zijn 2019 met een gevecht tegen Nate Richardson.

Wilnis vs. Rodriguez

Jason Wilnis verloor zijn laatste drie gevechten op rij, dus de voormalig GLORY-kampioen vocht een belangrijke partij in Houston. “Psycho" nam het op tegen de uit Houston afkomstige Jacob Rodriguez.

Baker vs. Waller

Matt Baker staat achtste op de middleweight ranglijst van GLORY. Tegen Ryot Waller ging hij voor zijn tweede zege op rij.

Sugden vs. Taranaki

Quade Taranaki probeerde tegen de Engelsman Bailey Sugden zijn eerste overwinning in GLORY te boeken.

Irwin vs. Skinner

Bekah Irwin maakte haar GLORY-debuut in haar thuisstad. De achttienjarige nam het op tegen Stephanie Skinner, die haar profdebuut maakte.

Vidales vs. Ivy

Abraham Vidales won zijn eerste twaalf kickbokspartijen, waarvan tien op knock-out. “Ham” vocht zijn tweede GLORY-partij tegen Dimitre Ivy.

Taylor vs. Galaz

Joe Taylor opende de GLORY 63 SuperFight Series tegen de ervaren Chileen Ivan Galaz. 

 

Tags: