GLORY 59: Bekijk hier de persconferentie met o.a. Rico Verhoeven

GLORY 59: Bekijk hier de persconferentie met o.a. Rico Verhoeven

|

Op donderdag 20 september was de persconferentie van GLORY 59 in de Johan Cruijff ArenA. De ''King of Kickboxing'' Rico Verhoeven was aanwezig samen met zijn tegenstander Guto Inocente. De line-up werd verder aangevuld met Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao en Murthel Groenhart vs. Mohammed Jaraya. 

Mohammed Jaraya is hongerig

Mohammed Jaraya is pas 22 jaar en heeft bij GLORY 52 zijn debuut gemaakt. Hij vecht tegen de ervaren Murthel Groenhart en dat maakt dit gevecht het meest belangrijke gevecht in zijn carrière. Murthel Groenhart is erg zelfverzekerd en geeft aan dat Jaraya geen enkele kans op overwinning maakt. 

''Ik sla hem gewoon gelijk knock-out!''

2018

Van Roosmalen behoudt zijn titel

De Nederlander Robin van Roosmalen gaat zijn titel verdedigen tegen Petchpanomrung Kiatmookao. Bij GLORY 55 in New York moest Robin van Roosmalen zijn gevecht annuleren wegens een schouderblessure. Hij is nu weer helemaal hersteld en zelfverzekerd over een winst. Kiatmookao heeft al eens eerder van Van Roosmalen verloren. Hij heeft daarom zijn training hierop aangepast en is zelfverzekerd om dit keer wel de winst te pakken. 

 

2018

Rico Verhoeven ''The King of Kickboxing''

Rico Verhoeven mag voor de achtste keer proberen om zijn wereldtitel te verdedigen. Tegenover hem staat de gevaarlijke Braziliaan Guto Inocente. In 2016 maakte Inocente een knock-out waar nu nog steeds over wordt gesproken. De Braziliaan heeft keihard getraind en is fitter dan ooit. Zijn achterwaartse trap maakt hem enorm gevaarlijk, Guto kan heel gevaarlijk uit iedere hoek komen. Rico Verhoeven weet dit heel goed en ziet ook geen gevaar. 

''Ik blijf gemotiveerd. Ik wil dingen blijven doen die nog nooit eerder zijn gedaan. Zo lang kampioen blijven is nog niet gedaan op deze manier en in nog geen enkele divisie binnen GLORY. Dus deze man gaat het ook niet doen.''  


2018

Niks missen van GLORY 59? Klik hier voor alle laatste info en volg onze Instagram voor de laatste updates. Hieronder kan je de gehele persconferentie terugkijken. 

Tags: