Deze twee zwaargewichten vullen laatste twee toernooiplaatsen tijdens GLORY 62 Rotterdam

Deze twee zwaargewichten vullen laatste twee toernooiplaatsen tijdens GLORY 62 Rotterdam

|

‘s Werelds grootste kickboks-organisatie GLORY kondigt vandaag de laatste twee deelnemers aan voor een historisch zwaargewichttoernooi tijdens GLORY 62 dat op zaterdag 8 december plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Op één spectaculaire avond nemen acht van de beste vechters uit de zwaargewichtdivisie het tegen elkaar op. In totaal is er tijdens GLORY 62 Rotterdam 150.000,- aan prijzengeld te winnen.

De loting

Zes van de acht deelnemers werden eerder al aangekondigd. De overgebleven twee toernooiplaatsen worden gevuld door het Duitse talent Mohamed Abdallah en GLORY-debutant Arkadiusz Wrzosek, die naar de organisatie komt na een succesvolle carrière als zowel amateur en professional in Polen.

Op vrijdag 30 november wordt op Veronica tussen 22.20 uur en 23.20 uur de loting uitgezonden. Abdallah en Wrzosek sluiten zich aan bij de deelnemersgroep waar ook zwaargewichten Junior Tafa en Tomas Mozny deel van uitmaken. In plaats van een willekeurige trekking voor de derde en vierde plaats op het toernooi, zal Guto Inocente het toernooi beginnen als geplaatste nummer 3 en Jahfarr Wilnis als geplaatste nummer 4, gebaseerd op hun huidige rankings.

De indeling van het zwaargewichttoernooi

Nummer 1: Benjamin Adegbuyi
Nummer 2: Jamal Ben Saddik
Nummer 3: Guto Inocente
Nummer 4: Jahfarr Wilnis
Nummers 5-8: worden willekeurig getrokken uit de deelnemersgroep

Deelnemersgroep
Junior Tafa
Tomas Mozny
Mohamed Abdallah
Arkadiusz Wrzosek

Zie hieronder een preview van het toernooi 

GLORY 62 Rotterdam wordt zaterdag 8 december vanaf 19.30 uur uitgezonden op Veronica TV. Al het laatste nieuws lees je hier

Tags: