De Speler van het Jaar is...

De Speler van het Jaar is...

|

Hopelijk heeft Ronaldo nog wat plek in zijn prijzenkast, want vanavond sleepte hij de titel 'Speler van het Jaar' in de wacht tijdens de officiële UEFA Champions League loting.

 

Ronaldo in Monaco in de prijzen

De 'Men's Player of the Year' is vanavond verkozen tijdens de loting van de groepsfase in de Champions League. Er waren drie genomineerden: Gianluigi Buffon, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Ronaldo is de gelukkig winnaar. Buffon won eerder op de avond de titel 'Goalkeeper of the Season' en Ronaldo werd ook nog eens uitgeroepen tot ´Forward of the Season´.

Beste vrouwelijke voetballer

Ook in het vrouwenvoetbal was het spannend vanavond, want daar werd de 'Women's Player of the Year award' uitgereikt aan niemand minder dan de Nederlandse Lieke Martens!

Wie tegen wie

Het belangrijkste onderwerp van de avond was natuurlijk de loting van het nieuwe seizoen van de Champions League. De uitslag van deze loting vind je hier! Het belooft in ieder geval een bloedstollende strijd te worden voor de enige Nederlandse club: Feyenoord. Vanaf 12 september zie je de UEFA Champions League exclusief bij Veronica TV!

Tags: