De Randamie 13 juli in main event UFC Sacramento

De Randamie 13 juli in main event UFC Sacramento

|

Germaine de Randamie staat 13 juli weer in de Octagon. De Utrechtse treft Aspen Ladd in het main event van UFC Sacramento.

De Randamie is ongeslagen sinds november 2013. Haar laatste verliespartij leed ze tegen de huidige kampioene van haar gewichtsklasse, Amanda Nunes, waarna ze vier gevechten op rij won.

“The Iron Lady”, de huidige nummer één op bantamgewicht, zegevierde afgelopen november voor het laatst door Raquel Pennington te kloppen. In maart verlegnde De Randamie haar verblijf in de UFC door een nieuw contract voor zes gevechten te tekenen.

Ongeslagen opponente

Ladd is de huidige nummer vier op bantamgewicht. De 24-jarige Amerikaanse is nog ongeslagen in haar MMA-loopbaan met acht zeges, waarvan drie in de UFC.

Ladd won 18 mei haar meest recente partij van Sijara Eubanks tijdens UFC Rochester. Deze partij werd beoordeeld tot ‘Fight of the Night’, waardoor de vrouwen met 50.000 dollar extra naar huis gingen.

Ladd vecht haar eerste partij van vijf ronden, maar De Randamie niet. In het main event van UFC 208 vocht “The Iron Lady” voor de UFC-titel op vedergewicht tegen Holly Holm. Deze won ze via jurybesluit.