Conor McGregor: ‘Ik sta binnenkort weer in de Octagon’

Conor McGregor: ‘Ik sta binnenkort weer in de Octagon’

|

Conor McGregor zegt dat het niet lang duurt voor zijn volgende gevecht plaatsvindt. 

“The Notorious” boekte begin dit jaar een snelle overwinning op Donald Cerrone in het main event van UFC 246, wat zijn eerste gevecht sinds de nederlaag tegen kampioen Khabib Nurmagomedov van UFC 229 was. 

De volgende opponent van McGregor is nog onbekend, hoewel de Ier in verband gebracht wordt met Justin Gaethje. De oud-kampioen belooft één ding: het wordt niet saai. 

“Wat de fans, en eerlijk gezegd de vechters zelf, niet willen is een saai gevecht of een saaie opbouw ernaartoe”, aldus McGregor aan Bleacher Report

“Ik sta open om tegen iedereen te vechten en heb dat keer op keer bewezen. Ik zoek naar een goed gevecht en als dat het niet is, heb ik geen interesse.”

‘Ik ben een rijk man’

Ook boksen sluit McGregor niet uit, die zegt dat geld niet zijn grootste drijfveer is.

“Ik doe dit niet voor het geld. Ik ben een rijk man en mijn kinderen en kleinkinderen zijn ook voorzien. Ik houd van het spelletje. Ik heb veel boksdingen geleerd in Cremlin, waar ik opgroeide, en doe dit vanwege de liefde die ik ervoor heb.”

“Ik sta binnenkort weer in de Octagon en ga er vanuit dat ik weer ga boksen. Blijf op de hoogte, want vertrouw me: dit zullen de fans leuk vinden. Hun geven wat ze willen en vermaken, vind ik belangrijk.”