ZIEN: nieuwe clips van Transformers Bumblebee!

ZIEN: nieuwe clips van Transformers Bumblebee!

|

Nog héél even en dan is dé film van jouw favoriete Transformer Bumblebee te bewonderen op het witte doek! Om ons in de stemming te brengen, heeft Paramount nog twee clips gereleased. Deze Transformers-film over de bekende knalgele autorobot belooft een spektakel te worden! Bekijk de beelden hieronder.

Hide & Seek

Forest Chase Clip

Terug in de tijd

De solofilm speelt zich af in 1987, dus ruim voor de gebeurtenissen inde eerdere vijf Transformers films. Bumblebee is op de vlucht en verbergt zich op een autokerkhof. Daar vind de 18-jarige Charlie (Hailee Steinfeld) hem en een bijzondere band ontstaat. En als we de trailer mogen geloven heeft Charlie iets te maken met zijn bijzondere manier van praten. Als een geheime overheidsinstantie Sector 7 het op hen gemunt heeft slaan Bumblebee en zijn nieuwe vriendin op de vlucht.

Naast Hailee Steinfeld (Pitch Perfect 2) is ook Jon Cena (Blockers) in de film te zien als Sector 7 agent Burns die niet zulke goede bedoelingen heeft. De film is vanaf 20 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Nog even geduld dus...

Tags: