ZIEN: gloednieuwe Captain Marvel trailer (en poster)!

ZIEN: gloednieuwe Captain Marvel trailer (en poster)!

|

Afgelopen nacht is de tweede Captain Marvel uitgekomen tijdens een Football-wedstrijd tussen de Amerikaanse teams Washington Redskins en Philadelphia Eagles. Ook de nieuwe poster van de film is onthuld. Beiden zien er echt te gek uit!

Het verhaal

Brie Larson speelt Captain Marvel, die uit de ruimte komt aanwaaien maar duidelijk op aarde is geboren als Carol Danvers. Ze heeft flarden van herinneringen aan haar leven daar maar het is onduidelijk wat er gebeurd is. Samen met Nick Fury, die natuurlijk word gespeeld door Samuel L. Jackson, probeert ze erachter te komen hoe 't allemaal zit! Ondertussen moet er natuurlijk ook nog een intergalactische oorlog worden gestreden...

Cast

De cast bestaat verder uit Jude Law als de leider van Starforce, Samuel L. Jackson als de toekomstige S.H.I.E.L.D.-baas Nick Fury, Ben Mendelsohn als de Skrull-aanvoerder Talos en Lee Pace als zijn personage uit Guardians of the Galaxy, Ronan the Accuser. Fans hoeven niet héél lang te wachten. Captain Marvel draait vanaf begin maart 2019 in de bioscoop!

Check de trailer

 

Tags: