YES: Guardians of the Galaxy volgend jaar al opgenomen!

YES: Guardians of the Galaxy volgend jaar al opgenomen!

|

De opnames van de volgende film in de Guardians of the Galaxy reeks (Guardians of the Galaxy 3) gaat in al 2020 van start! The Hollywood Reporter heeft documenten in handen waaruit dit blijkt.

Gunn

Net zoals de voorgaande twee films staat regisseur James Gunn aan het hoofd van de productie! Een lange tijd was dit niet zo, maar Disney haalde James Gunn terug voor de film. Reden voor zijn ontslag toentertijd waren oude tweets. Hierin maakte Gunn grappen over pedofilie en verkrachting. In zijn verklaring liet de regisseur weten dat hij graag het randje opzoekt. Volgens Disney was dit net een stapje te ver over het randje en er werd besloten hem te laten vallen. James Gunn liet weten de beslissing te begrijpen en had begrip voor de gemaakte keuze. 

Planning

De start van de opnames van Guardians of the Galaxy 3 in 2020 is niet het enige wat Marvel op de planning heeft staan. In de volgende fase komen er weer een hoop nieuwe producties uit. Zo is er de film Eternals waar Angelina Jolie de hoofdrol vertolkt. De opnames hiervan beginnen dit jaar. Daarna begint Marvel aan de opnames voor Shang-Chi.

Tags: