YEAH: 'Er komt een vierde deel van The Matrix!'

YEAH: 'Er komt een vierde deel van The Matrix!'

|

Er komt een vierde deel van The Matrix! Dat laat de regisseur van John Wick, Chad Stahelski weten! Dit nieuws komt na vele speculaties over een vierde deel.

20 jaar...

Het is inmiddels twintig jaar geleden dat The Matrix in de bioscoop verscheen, maar fans kunnen geen genoeg krijgen. Het zuster-regisseur-duo achter de trilogie "werken aan een nieuwe Matrix-film", vertelt John Wick-regisseur Chad Stahelski aan Yahoo. Keanu Reeves speelt in zowel The Matrix als John Wick de hoofdrol. Bovendien was Chad stuntman in de filmserie. "Als het net zo goed wordt als de vorige films, hoeven ze me maar te bellen en ik laat me aanrijden door een auto", zegt hij grappend.

Speculaties

Er wordt al lang gespeculeerd over een eventueel vervolg, maar daarbij kwam dat zusjes Lana en Lily Wachowski geen onderdeel zouden zijn. Maar nu dat wel zo blijkt te zijn, zou Keanu ook van de partij zijn. Op de vraag of hij weer Neo wil spelen, antwoordt hij dat hij daar "geen nee tegen zou zeggen." Het begint er dus echt op te lijken dat de vierde Matrix-film in de maak is.

Reeks

De eerste Matrix-film kwam uit in 1999. Het tweede deel, Revisited, in 2001 en de laatste, Reloaded, in 2003.