Vijf redenen waarom je Magnum P.I. MOET kijken!

Vijf redenen waarom je Magnum P.I. MOET kijken!

|

Vanaf 3 januari is  Magnum P.I. in een nieuw jasje terug op de buis! Jay Hernandez neemt het stokje over van Tom Selleck als de privé-detective in deze nu al epische serie! Hier zijn vijf redenen waarom je écht elke donderdag in het nieuwe jaar moet afstemmen op Magnum P.I.

1. Hernandez wil Tom Selleck in de serie krijgen

Toen Hernandez voor het eerst ontdekte dat hij de hoofdrol in deze nieuwe reboot had gepakt, deed hij wat elke goede zoon zou doen - hij belde onmiddellijk zijn moeder om haar het goede nieuws te vertellen! "Ze viel bijna uit haar stoel en weet je wat ze zei? Ze zei: 'Wie wordt Magnum?' 

Blijkbaar is zijn moeder een enorme Tom Selleck-fan en wil zij de legendarische acteur al meer dan 30 jaar ontmoeten, dus heeft Hernandez een plan bedacht om de twee Magnums in dezelfde scène te krijgen. "Ik moet een geweldige show maken. Als we een geweldige show maken, komt hij langs", aldus Hernandez.

tom selleck flirt GIF

 

2. Het is een ode aan de originele Magnum P.I.

Hoewel je Hernandez niet de 'Magnum's kenmerkende' stache ziet rocken, zijn er genoeg andere links verborgen in de serie die bedoelt zijn als eerbetoon aan het origineel uit de jaren '80. Je ziet niet alleen Hernandez met dezelfde marine blauwe Detroit Lions cap, maar fans zullen ook worden getrakteerd op een speciale verschijning van de sicke 308 GTS Ferrari die Selleck reed tijdens Magnum P.I.'s achtste seizoen, compleet met de iconische 'Robin 1' kenteken.

3. De nieuwe Ferrari will blow your mind

We gaan geen leuke plot-twist killen die in de première van de serie ziet, maar laten we gewoon zeggen dat Fast and Furious-regisseur Justin Lin de pilot heeft geproduceerd, dus je kunt erop wedden dat de dure auto’s het niet allemaal overleven. Als gevolg hiervan mag Magnum ook in een  vernieuwde versie van Ferrari rijden. Ook onthulde Hernandez dat hij veel van zijn eigen stunts achter het stuur zelf doet zonder een speciale training te zijn ondergaan. "Ze waren van: ga daarheen en trap het pedaal in en hopelijk sterft niemand.”

car crash GIF by CTV

 

4. De vriendschappen op het scherm zijn echt

Het is duidelijk dat Magnum en zijn voormalige militaire vrienden, T.C. en Rick, een hechte groep zijn op het scherm, maar buiten het scherm kan de Magnum P.I. cast ook geen genoeg van elkaar krijgen! In feite kunnen Hernandez en Knighton het zo goed met elkaar vinden dat ze besloten om samen een appartement te delen in Honolulu. 

5. Omdat wij zeggen dat je moet gaan kijken…

Want dat is de belangrijkste reden. Elke donderdag 20.30, gevolgd door een nieuw seizoen Lethal Weapon.

 

Tags: