Veronica's Valentijnsdag Filmtips!

Veronica's Valentijnsdag Filmtips!

|

Het is bijna weer zover, de dag waar alle mannen niet op kunnen wachten, Valentijnsdag.

De dag dat je lekker met je meisje weer naar ‘Maid in Manhattan’ of ‘The Notebook’ mag kijken, leuk. En hoe fijn het vooruitzicht ook is om samen onder een dekentje naar zoetsappigheid level 100 te kijken hebben wij toch wat alternatieve filmkeuzes voor je. 

Bij de films uit dit lijstje zou je misschien niet gelijk denken ‘goh romantisch’ maar wij zullen je uitleggen waarom ze dit wel zijn. Dan kan jij dat aan je meisje vertellen, en heel misschien hoef je dan niet voor de 100e x naar love actually te kijken. 


We trappen dit lijstje af met een filmserie vol met intriges, liefdesverhalen en gebroken harten We hebben het natuurlijk over de Fast & Furious serie. Ga maar na, Brian met Mia die het zusje van Dom is die weer met Letty gaat en Vince die weer verliefd is op Mia. En dan hebben we het nog niet gehad over de romance tussen een man en zijn wagen met dubbele pijp. Tranen gegarandeerd. 


De volgende op onze lijst is de James Bond serie. Alle vrouwen willen hem en alle mannen willen hem zijn. We denken niet dat je veel overtuigingskracht nodig hebt om je vriendin naar het ontblote bovenlijf van Daniel Craig te kijken. Dan heb jij natuurlijk de bondgirls. 


Last but zeker not least, Django Unchained. De Tarantino film over een bevrijde slaaf die op zoek gaat naar zijn liefje op een plantage. Als dat geen liefde is. Dat Django op zijn weg hier naartoe alles wat hij tegenkomt aan gort schieten zouden we bij je pitch even achterwege laten.


Uiteindelijk weten ook wij wel beter, we zitten morgen allemaal op de bank naar Jlo te kijken die zich weer in een ‘onmogelijke situatie’ heeft gewerkt in een of ander hotel in New York en daar hopeloos verliefd wordt. Ach, het is eigenlijk ook helemaal niet vervelend om naar Jlo te kijken.