The Sopranos-film in 2020 op 't witte doek!

The Sopranos-film in 2020 op 't witte doek!

|

The Sopranos-film Newark verschijnt in 2020 op 't witte doek! Dat meldt Variety. Als de bioscoopfilm uitkomt is het ruim dertien jaar geleden dat de Emmy-winnende maffiaserie The Sopranos stopte.

Cast

Alessandro Nivola, Vera Farmiga, Ray Liotta, Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen en John Magaro vormen de cast van de prequel die The Sopranos Newark gaat heten. Michael Gandolfini, de zoon van wijlen Sopranos-ster James Gandolfini, zal een jongere versie van het beroemde personage van zijn vader, Tony Soprano, spelen.

Plot

De film speelt zich af in de tijd van de Newark-rellen in de jaren zestig: een tijd waarin de Afro-Amerikanen en de Italianen van Newark elkaar in de haren vlogen. Dit werd de gangsters in beide groepen fataal.

Regie

Alan Taylor is aangetrokken als regisseur van de film die eerder als werktitel 'The Many Saints of Newark' had. Taylor regisseerde ook negen afleveringen van The Sopranos, naast zeven afleveringen van Game of Thrones en de films Thor: The Dark World en Terminator Genisys. De tv-serie The Sopranos telde zes seizoenen en liep van 1999 tot 2007

Tags: