The Conjuring 3 opnames deze zomer al van start!

The Conjuring 3 opnames deze zomer al van start!

|

Horrorfans hebben dit jaar een hele hoop om naar uit te kijken! Naast de release van Us, Pet Sematary, The Curse of Llorona, Annabelle 3 en nog veel meer wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de derde film in The Conjuring-reeks gaan in juni al van start.

The Conjuring 3

De film wordt geregisseerd door Michael Chaves. James Wan, die de laatste twee films regisseerde, zal als producer dienen. We zijn benieuwd met welke demonische entiteit naar Ed en Lorraine Warren nou weer te maken krijgen. Hoewel er geen officiële synopsis is vrijgegeven, richt The Conjuring 3 zich naar verluidt op het proces tegen Arne Cheyenne Johnson (ook bekend als de "Devil Made Me Do It"-zaak).

The Conjuring Franchise

De Conjuring Franchise vlamt trouwens wel lekker door! Sinds de release in 2013 heeft The Conjuring in totaal vier spin-offs gemaakt (naast de oorspronkelijke 2 films)! Te beginnen met de door demonen bezeten popfilm Annabelle uit 2014, die slecht ontvangen werd door critici, maar goed presteerde aan de kassa. Hetzelfde kan gezegd worden voor de meest recente toevoeging aan het Conjuring-universum - The Nun uit 2018.

Annabelle

De Annabelle: Creation van 2017 was echter een verrassingshit! Logisch dat dit jaar de derde film verschijnt. Wan heeft verklaard dat Annabelle 3 als een Conjuring-film zal voelen, dus fans die hebben gewacht op een ander uitje met de Warrens, zullen iets hebben om naar uit te kijken….

Tags: