Samuel L Jackson ziet Nick Fury solo film zeker zitten!

Samuel L Jackson ziet Nick Fury solo film zeker zitten!

|

Als het aan Samuel L Jackson ligt, komt er in de toekomst een Nick Fury solo film! Dit laat hij weten in een interview met CinemaBlend. De acteur wil graag de geschiedenis van Fury verder uitdiepen! 

Verhaallijnen

Volgens Jackson zijn er nog genoeg interessante verhalen over Nick Fury te vertellen. Zo is de 70-jarige acteur benieuwd naar de tijd de begindagen van het personage. Hij is dan nog gewoon een soldaat en spion. In deze periode leert hij Black Widow (Scarlett Johansson) voor het eerst kennen. "Ik denk dat het daarnaast heel interessant is om een verhaal te vertellen dat zich na Winter Soldier afspeelt. Nick Fury zegt dan dat hij naar Europa gaat om uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Er zijn genoeg mogelijkheden", aldus Jackson.

Fury

Sinds 2008 is Jackson te zien als Nick Fury. Hij is dan te zien in een postcredit scene van de film Iron Man. Daarna kruipt Jackson nog 10 keer in de huid van Fury. Tot nu toe is de laatste Captain Marvel. Het is nog onduidelijk of de acteur ook in Avengers: Endgame te zien zal zijn. Het is wel al duidelijk dat hij een rol heeft in Spider-Man: Far From Home.