OMG: Vier nieuwe Harry Potter boeken in de maak!

OMG: Vier nieuwe Harry Potter boeken in de maak!

|

GOED NIEUWS voor Harry Potter-fans! J.K. Rowling brengt komende maand vier nieuwe Harry Potter-verhalen uit waarin ze dieper in gaat op de rijke geschiedenis van de magie. De schrijfster lanceert de e-books op 27 juni op Pottermore.

Titels

De titels zijn ook al bekend! De eerste twee titels die worden uitgebracht zijn Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts en Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology. Later volgen dan nog Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy en Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures.

Verhaal

Over het verhaal is al wel iets bekend. De verhalen gaan over verschillende lessen die studenten op tovenaarsschool Hogwarts kunnen volgen en zijn non fictie. De vier nieuwe verhalen bevatten illustraties van Rohan Daniel Eason.

Lesboeken

In 2001 bracht J.K. Rowling ook al twee ’lesboeken’ van Harry Potter uit: Fantastic Beasts and Where To Find Them en Quidditch Through the Ages. Die eerste is bovendien de titel van een nieuwe vijfdelige filmreeks, waar Rowling ook het scenario voor schrijft. De derde film moet in 2021 verschijnen.