Nieuwe trailer The Dark Tower

Nieuwe trailer The Dark Tower

|

Erg veel nieuwe beelden zien we niet, maar de nieuwe trailer van The Dark Tower focust meer op de strijd tussen The Gunslinger en The Man in Black. Kortom, de face-off tussen Idris Elba en Matthew McConaughey.

In de film probeert Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba) zijn oude wereld te beschermen tegen The Man in Black (Matthew McConaughey). De legendarische Black Tower speelt een sleutelrol in het redden van zijn wereld, maar die toren heeft hij nog nooit gevonden. Als ook onze aarde wordt bedreigd door The Man in Black, blijkt dat The Dark Tower ook hier een sleutelrol speelt en reist The Gunslinger af naar onze wereld om voor eens en altijd de confrontatie met The Man in Black en zijn duistere leger aan te gaan. Volgens Stephen King heeft hij de inspiratie voor dit verhaal uit The Lord of the Rings en The Good, The Bad and The Ugly gehaald.

De nieuwe film van Stephen King's book belooft een enorm vette film te worden. Met een toprol voor Idris Elba. Meer zien van deze fantastische film? Check dan ook de Legacy of the Gunslinger en uiteraard de eerste trailer (in onze ogen nog steeds de beste). 

 

The Dark Tower - Trailer #2