'Mogelijk geen Johnny Depp in Fantastic Beasts-vervolg'

'Mogelijk geen Johnny Depp in Fantastic Beasts-vervolg'

|

Warner Bros. heeft zijn twijfels uitgesproken over de toekomst van Johnny Depp. Het productiehuis is niet echt blij met de rechtszaak die Depp (55) heeft aangespannen tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (32) wegens laster en eerroof. Warner Bros. vreest dat alle beschuldigingen een weerslag zullen hebben op Depp’s werk in de ‘Fantastic Beasts’-filmreeks.

Roerige periode

Johnny Depp en Amber Heard hebben nou niet bepaald een rustige periode achter de rug. De acteur spande recent een rechtszaak aan tegen zijn ex-vrouw waarin hij haar beschuldigt van laster en eerroof en beweert dat haar beschuldigingen van misbruik enkel bedoeld zijn om haar carrière verder te helpen. Heard reageerde daarop door in detail te beschrijven hoe Depp ‘het Monster’ werd wanneer hij gedronken had.

Zoveelste klap

Kaderleden van Warner Bros. vragen zich af hoe ze moeten omgaan met de gevolgen van de Depp-kwestie op de ‘Harry Potter’-franchise”, vertelt een bron aan The Post. “Vrouwelijke executives van hoog niveau in de studio maken zich grote zorgen over de samenwerking met Depp en de boodschap die dat uitstraalt naar het publiek, vooral na het recente vertrek van CEO Kevin Tsujihara (die ontslagen werd wegens seksueel misbruik, red.). Dit is de zoveelste klap voor het moreel van de vrouwelijke werknemers in de studio. Als Warner Bros. bij Depp blijft, zou dat veel zeggen over de waarden die het bedrijf hoog in het vaandel draagt.”

‘Fantastic Beasts 3’ zou deze zomer beginnen met opnames, maar de productie werd uitgesteld tot in de herfst. Het moet dus nog duidelijk worden of Depp blijft...

Tags: