Meer Mad Max-films op komst?!

Meer Mad Max-films op komst?!

|

Volgens een nieuw gerucht zijn er plannen voor een vervolg voor George Miller's veelgeprezen actiefilm Mad Max: Fury Road! Het is inmiddels vier jaar geleden dat de film op ’t witte doek  verscheen.

Post-apocalyptisch

Fury Road werd uitgebracht in 2015 en vervolgde de sage van de post-apocalyptische Road Warrior Mad Max, met Tom Hardy op de stoel van de coureur en Charlize Theron die als furieuze strijder.

Sequel

Nadat Fury Road een enorme hit werd met maar liefst tien Oscar-nominaties beloofde Miller dus dat hij minstens nog eens terug wilde keren naar de wereld van Mad Max. Dat zou The Wasteland worden, maar de afgelopen vier jaar is er niets gebeurd. Maar eindelijk lijkt er beweging in de zaak te zitten.

Hoewel het misschien nog te vroeg is om enthousiast te worden over een mogelijk Fury Road-vervolg dat zijn weg naar theaters vindt, is het absoluut waar dat George Miller plannen heeft om het universum dat hij heeft gemaakt opieuw tot leven tot wekken  via zijn originele Mad Max-trilogie en de late follow-up Fury Road. Miller fluistert zelf: “Fury road beginning to rev its engines".

Wij wachten geduldig af!

Tags: